רצינו לפתוח משהו ביחד אבל לא ידענו מה. היה ברור לנו שכעסק ראשון זה צריך להיות בזכיינות כי בישראל, בעיקר בתחום האוכל, לקהל הישראלי הרבה יותר קל ללכת למוכר והידוע. עסק פרטי יכול להיות מאוד טוב אבל בתפיסה הישראלית יש עדיפות ללכת על מה שמכירים. מעבר לזה, הפלוס בזכיינות שאם באים עם פחות ידע זה מספק את התמיכה והליווי.

האמת בהתחלה לא היה ברור לי היתרון של העבודה מול המרכז לקידום זכיינות. מהר מאוד קלטת איך זה עוזר שיש מישהו שעוזר לך במשא ומתן. היה נוח לבוא עם מישהו שיודע את הצד שלך

שבודק לך ותופר לך את כל הפינות. שיודע להזהיר אותך מהנקודות הבעייתיות ולא מתבייש לנפץ מיתוסים כדי להגן עליך משטויות.

אין ספק שהליווי על ידי ניר יועץ העסקי עזר לתהליך להיות קל וזורם. בזכותו הכול עבר חלק!

היום לאחר שלוש שנים ושני סניפים שפתחנו של אושי אושי, אנחנו ממליצים ללכת עם גוף שמבין בתחום שילווה אותך בתהליך קניית הזיכיון.

אפילו היום שאנחנו בעלי עסק וכבר יש לנו ניסיון לא קטן, יצרנו קשר עם המרכז לקידום זכיינות כדי לפתוח עסק שלישי בזכיינות.

סיפורו של זכיין- בירן פרץ ועופר קבילו

 


רצינו לפתוח משהו ביחד אבל לא ידענו מה. היה ברור לנו שכעסק ראשון זה צריך להיות בזכיינות  כי בישראל, בעיקר בתחום האוכל, לקהל הישראלי הרבה יותר קל ללכת למוכר והידוע. עסק פרטי יכול להיות מאוד טוב אבל בתפיסה הישראלית יש עדיפות ללכת על מה שמכירים. מעבר לזה, הפלוס בזכיינות שאם באים עם פחות ידע זה מספק את התמיכה והליווי.


האמת בהתחלה לא היה ברור לי היתרון של העבודה מול המרכז לקידום זכיינות. מהר מאוד קלטת איך זה עוזר שיש מישהו שעוזר לך במשא ומתן. היה נוח לבוא עם מישהו שיודע את הצד שלך


 שבודק לך ותופר לך את כל הפינות. שיודע להזהיר אותך מהנקודות הבעייתיות ולא מתבייש לנפץ מיתוסים כדי להגן עליך משטויות.


אין ספק שהליווי על ידי ניר יועץ העסקי עזר לתהליך להיות קל וזורם. בזכותו הכול עבר חלק!


היום לאחר שלוש שנים ושני סניפים שפתחנו של אושי אושי,  אנחנו ממליצים ללכת עם גוף שמבין בתחום  שילווה אותך בתהליך קניית הזיכיון.


אפילו היום שאנחנו בעלי עסק וכבר יש לנו ניסיון לא קטן, יצרנו קשר עם המרכז לקידום זכיינות כדי לפתוח עסק שלישי בזכיינות.


 


 



                              בתמונה: בירן פרץ ואוהד חקק (מנהל סניף רוטשילד)